Samista sanottua

Mitä Samista sanovat ne, jotka hänet tuntevat? Se selviää lukemalla Samista sanottua -sivulle kerättyjä kuvauksia. Kuvauksia ovat kirjoittaneet sekä tutut että ystävät, kollegat ja yhteistyökumppanit vuosien varrelta.

PS. Kuvassa oleva upea leidi on pitkäaikainen ystäväni Jaana, joka toimii myös minun vaalipäällikkönä ❤

”Jos asuisin Lahdessa, äänestäisin Sami Metsärantaa. TÄMÄ MIES ON LUOTTAMUKSEN ARVOINEN MIES. Ja fiksukin vielä. Välittää ihmisistä ja on kiltti. Tennarit aina kunnossa.”

Markus Raivio, Työ- ja koulutusvalmennuspäällikkö

”Musiikintekijä Lahdesta tukee Samppaa.”

Kikka Laitinen, Musiikintekijä

”Samin kanssa olen ystävystynyt kymmenen yhteistyövuoden aikana. Sami on riittävän omapäinen ajattelija, josta saa hyvän kumppanin testaamaan omia ajatuksia positiivisen kriittisesti. Sami on aktiivisena ulkoilmaihmisenä osoittanut vuosien varrella suurta sydäntä myös erilaisissa auttamistehtävissä. Kokemukseni mukaan Sami on aina valmis pieneen seikkailuun.”

Helena Heinonen, Projektipäällikkö

”Sami on perusteellinen asioihin perehtyjä ja prosessien edistämisessä sitkeä sissi!”

Timo Väisänen, Aluejohtaja

”Osaa hoitaa homman kuin homman, ottaa tosissaan ja pyrkii aina parhaimpaansa!”

Reetta Kekkonen, Yhteisö- ja esimiesvalmentaja

”Lahteen tarvitaan ihmistä, jolla on energiaa ja osaamista tehdä kaupungista hyvä myös niille, joille oman polun löytäminen yksin on mahdotonta. Samilla on molempia.”

Leena Rantasalo, Helsingin Vihreät

”Sami on reilu, luotettava innovaattori, jolta ei ideat yleensä lopu ensimmäisten joukossa. Sosiaalinen ja avoin luonne on ollut Samin vahvuutena.”

Aija Tuliniemi, Sairaanhoitaja

”Sami on suvaitsevainen, idearikas ja vikkeläliikkeinen tekijä, ihminen, jonka laajaa osaamista sekä kokemusta ei kannata jättää käyttämättä, kun sitä käyttöön tarjotaan. Mikäli nykyajan kuntapolitiikka haluaa olla viisaasti mukana aikamme muutoksissa – se tarvitsee nimenomaan hänen kaltaisiaan kestävän ja sosiaalisen kehityksen moniosaajia.”

Virpi Koskela, Luovien alojen nomadi

”Samiin tutustuin vuonna 2015 teatteriharrastuksen parissa. Samista sai heti vaikutelman, että hän on rehellinen ja huumorintajuinen ihminen, joka ei pelkää sanoa asioita suoraan ja myös seisoo sanojensa takana. Samia voisin luonnehtia toiminnan mieheksi, joka on usein monessa mukana. Loistotyyppi, kaikin puolin!”

Patrik Hvitsjö, Sosionomiopiskelija

”Sami on helposti lähestyttävä, avoin ja ihailtavan taitava uusien ajatusten avartaja sekä perusasioiden puolustaja. Toiset huomioon ottavana hyvänä kuuntelijana, tunnollisena ja aikaan saavana tekijänä hän on mitä parhain työkaveri ja yhteistyökumppani.”

Kimmo Mäkelä, perusturvajohtaja

”Toimimme vuosia yhdessä sivistyslautakunnassa, jossa opin tuntemaan Samin rohkeana, älykkäänä, sitkeänä, luotettavana ja yhteistyökykyisenä päättäjänä, joka on lasten, ympäristön ja faktapohjaisen päätöksenteon asialla. Sami on ammattijohtaja ja politiikkona aikaansaava, ja lisäksi Samilla on arvot ja asenne kohdillaan.”

Eero Vainio, Kunnanjohtaja